Nyári élelmiszerbiztonsági ellenőrzések tapasztalatai

Az élelmiszerlánc biztonsági szakemberek nem találtak nagy szabálytalanságokat az idei nyári megyei ellenőrzéseik során, a vállalkozások betartották az élelmiszerek kezelésére vonatkozó higiéniai előírásokat, amit mi sem igazol jobban annál, mint hogy senki sem betegedett meg közétkeztetésben fogyasztott ételtől – mondta az Aktuális kérdésére a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal osztályvezetője. Dr. Tóth Sándor szerkesztőségünknek elmondta, hogy mindössze 5 esetben kellett bírságolniuk az ellenőröknek

Előző Álhírek csapják be az embereket
Következő Életfogytig tartó fegyházbüntetésre ítélték a gyilkost

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás