-Evés közben jön meg az étvágy.”, -Üres hasnak nem elég a szép szó.”és -Legjobb étvágygerjesztő az éhség.” Minden a kóstolásra motiválja a látogatókat a Hild Téren. Délelőtt még az utolsó simításokat végezték a Séf Randevú helyszínén, ami ma 16:00-kor startolt el. Újdonságokra ebben az évben is lehet számítani.
-Azt mondhatom, hogy bővülünk, mindig egy kicsivel többek vagyunk. Két sztárszakácsunk is lesz. Azt mondhatom, hogy ezzel is bővültünk. Úgy gondolom, hogy elég magas színvonalon kezdtük ez inkább próbáljuk tartani és egy kicsit emelni. Úgyhogy azt gondlom megint megfelelő minőséget hozunk a szolnokiak elé.”- monda Pálinkás Csaba az Aba-Novák Agóra Kulturális Központ kulturális szervezője.
Az ételkülönlegességeket 7 séf készíti. A látogatók a Konyhafőnökből jól ismert sztárséf Vári Dávid ételeit is megkóstolhatják. Lesz lazac, marha, csirke és még kecskehús is.
-Próbáltuk úgy összekomponálni velük együtt, hogy mindenki találjon magának. A csirke szerelmese, de az is aki esetleg a halat szereti az is találjon magának valót. Mi megpróbáltunk mindenkire gondolni és a séfek mellett kézműves sörök, borok és koktélok várják az embereket, valamint Budapestről érkezik a Fragola kézműves fagylaltozó.”- tette hozzá Pálinkás Csaba.
Idén a borokat a Séf Randevú hivatalos poharából is ihatják az ínyencek. Belépő a rendezvény sajátos fizető eszköze a 2 Séf tallér, ami 600 forintért váltható. A negyedik randevú július 21-én 23 óráig várja ízélményekkel és jó hangulattal a látogatókat