A novemberi csokoládéfesztiválon ismerkedhettek meg a szolnokiak Szabó Zoltán -Egy csepp Tisza-tó” elnevezésű manufaktúrájával, melyet a sulyomkrémes csokoládé tett híressé. A készítő régóta gondolkodott azon, hogyan lehetne egy olyan édességet létrehozni, ami kifejezetten jellemző a Tisza-tóra. A sulyom egy igazi túlélő és gyorsan szaporodik, hatalmas szőnyegeket, mezőket képez minden szezonban a Tisza-tavon. Szabó Zoltán kísérletezésbe kezdett, hogyan lehetne úgy feldolgozni a sulymot, hogy harmonizáljon a csokoládéval. Több hónapot dolgozott a konyhában, amíg összeállt a recept és megszülettek a bonbonok.
A manufaktúra folyamatosan fejlődik, a készítő új ízeket dolgozott ki.
Az abádszalóki gyártó a tavalyi OMÉK-on megkapta a hagyomány és innováció első díját. Most pedig újabb díjjal ismerték el a varázskrémet: nemzetközi Minőség és Innováció díjat kapott. Februárban a spanyolországi Bilbaóban adták át az értékes elismeréseket. Az úgynevezett International Finalist díjat mikrovállalkozásként, a térségi, regionális szintű fejlesztésért kapta a manufaktúra. Az egy csepp Tisza-tó csak egyetlen ponttal csúszott le a fődíjról. Hazánk minden pályázója díjazott lett, a kiosztott tizennyolc elismerésből hat Magyarországra került.