Aszalóüzemmel bővült a Bolyhos Pálinkafőzde.

Az összesen 60 millió forintos beruházással felépült száz négyzetméteres, szalagos szárítórendszerű aszalóüzembe 24 óra alatt 500 kilogramm friss gyümölcs helyezhető, ebből egy nap múlva 80 kilogramm aszalt gyümölcs lesz – mondta az Aktuálisnak a Pálinkafőzde tulajdonosa. Bolyhos Zoltán az avatóünnepségen elmondta azt is, hogy a beruházás új munkahelyet egyelőre nem teremtett, mivel év közben csak egy-két hónapig tart a gyümölcs-szezon, így az aszalóüzemben folyó munkát belső átcsoportosítással meg tudják oldani.

Előző A Magyar Festészet Napja<br>
Következő Az idősek nélkülözhetetlen pillérei a magyar társadalomnak

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás