Az összesen 60 millió forintos beruházással felépült száz négyzetméteres, szalagos szárítórendszerű aszalóüzembe 24 óra alatt 500 kilogramm friss gyümölcs helyezhető, ebből egy nap múlva 80 kilogramm aszalt gyümölcs lesz – mondta az Aktuálisnak a Pálinkafőzde tulajdonosa. Bolyhos Zoltán az avatóünnepségen elmondta azt is, hogy a beruházás új munkahelyet egyelőre nem teremtett, mivel év közben csak egy-két hónapig tart a gyümölcs-szezon, így az aszalóüzemben folyó munkát belső átcsoportosítással meg tudják oldani.
Aszalóüzemmel bővült a Bolyhos Pálinkafőzde.
Ezek is érdekelhetik
Előszilveszter a Szolnok TV- n
Ezúttal sem múlhat el úgy esztendő, hogy nézőinknek ne kedveskednénk meglepetésműsorral. Szokásunkhoz hűen mi idén is december 30-án nyújtjuk meg...
Ellenzéki sajtótájékoztató
Közös nevezőn az ellenzék. Így definiálták sajtótájékoztatójuk lényegét a Kossuth téren gyülekezők. A Jobbik nevében Dr. Csikós Attila, a szolnoki...
Templom felújítások kezdődnek 2019-ben
Leomlott vakolat, nagy felületen sárgálló téglák és régi nyílászárók. Ezt láthatják évek óta azok, akik a Belvárosi Nagytemplom környékén járnak....
Pezsgő és virsli körkép
Még mindig a virsli és a pezsgő legnépszerűbb Szilveszterkor. A legtöbb ezekből fogy az év utolsó napján.-6 darabot vettem, körülbelül...
Elkóborló kutyák Szilveszterkor
Pokoljárás a kutyáknak az ünnepi tűzijáték ideje. Még az erősebb idegrendszerrel bíró ebeket is megviselhetik a kiszámíthatatlan irányból érkező fény-és...
Megjelent az Eső
Az Eső 20 évvel ezelőtt jelent meg először, akkor még a Parnasszus című folyóirat mellékleteként, majd két évvel később olvashattuk...