Szolnok TV a 14. Gulyásfesztiválon

„Kedvencem a Szolnok TV” teszttel és Gulyás Anzix-val készült a Szolnok Televízió a 14. Gulyásfesztiválra. A teszttel arra voltunk kíváncsiak, nézőink mennyire ismerik műsorainkat, a Gulyás Anzix pedig mindenkinek lehetőséget adott, hogy kamera előtt fesztiválköszöntőt mondhasson, melyet később visszanézhet a Szolnok Tv-n.
Stábunk már a kora reggeli órákban kipakolt a Tiszaligetbe. A Sportcsarnok bejáratánál felállított sátrunknál két bográcsban főtt az étel. Volt aki a főzésben segített, mások viszont a nézők kiszolgálásban. A „Kedvencem a Szolnok TV” tesztet először állította össze televíziónk. A teszt nyolc kérdést tartalmazott. A kérdőívet hibátlanul csak azok tudták kitölteni, akik hűséges nézői televíziónknak. A tesztkérdésekre délután fél háromig válaszolhattak játékosaink.Csaknem 200 helyes megfejtés érkezett, a hibátlanul válaszolók között értékes nyereményeket sorsoltunk ki. Az első helyezett tálalót, a második 25 kg lisztet, a harmadik helyezett pedig boros készletet kapott. Fél egytől pedig bárki a kameránk elé állhatott és kedve szerint mondhatott egy ízes fesztiválköszöntőt, melyet később a Szolnok Tv-ben is láthatnak majd. „A televízió már évek óta kilépett a televízió székházból és ma már hagyományos rendezvényeket szervez. Ilyen a farsangi bál, ilyen a Megavers, ilyen a Nótaverseny és hát persze mindenhol szeretnénk ott lenni, ahol a televíziónak ott a helye, nemcsak a kameráinkkal, hanem a kollégákkal is, hogy közvetlenül ismerkedjünk emberekkel és a véleményekkel.” -mondta Harcsa Béla, a televízió cégvezető-főszerkesztője. A tavalyi különdíj után idén elismerés nélkül maradtunk, ez azonban nem befolyásolta stábunk igazán jó, fesztiválhoz illő hangulatát. A tesztkitöltésért járó ajándékok nem mindegyike talált gazdára. A nyertesek nevét honlapunkon, a www.szolnoktv.hu – n olvashatják, nyereményeiket pedig a Szigligeti út 1. szám alatt vehetik át.

Előző Szolnok Napja Gála 2012
Következő 38 órás képzés után vizsgáznak a közbiztonsági referensek + video

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás