A gasztronómia és a kultúra találkozása

17. alkalommal rendezik meg az Ételkorzót, ezúttal augusztus 10-e és 15-e között. A rendezvénynek immár második éve a Tiszai Hajósok tere ad otthont.
Nagy volt a sürgés-forgás még kora délután is a vendéglátósok körében. Mindenki azon igyekezett, hogy a nyitásra minden készen álljon, hogy tökéletes körülmények fogad hassák az Ételkorzóra kilátogatókat. Vidéki ízeket, grillezett ételeket, sajtokat, hagyományos magyar és kemencés ételeket, halféléket, könnyű, nyári zöldségeket, vagy a reform konyha kínálatát egyaránt megkóstolhatják a vendégek. A színpad is épült még kora délután. A szervezők tematikus napokat találtak ki. Ez nem csak az étel-, hanem a kulturális programkínálatban is meglátszik majd, minden korosztálynak igyekeztek kedvében járni. Jakus Beáta, az Aba-Novák Kulturális Központ rendezvényszervezője elmondta, hogy „autentikus popzenével, Vastag Csabával, feltörekvő, ifjú, tehetséges zenekarokkal várjuk a kedves vendégeket, nagyon színvonalas táncprodukciót is láthatnak majd, szolnoki zenészek is bemutatkoznak, úgy hogy reméljük, hogy tényelg mindenkinek a kedvében fogunk járni ebben a hat napban.” Az Ételkorzó egészen augusztus 15-én, szerdáig, minden nap 16 és 23 óra között várja az érdeklődőket, míg a színpadi programok általában 18 órakor kezdődnek.
spots/hir/hir_120810_04.mp4″]

Előző Kablay Lajosra emlékeztek
Következő Ételkorzó

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás