Kárpátalja magyarlakta területeinek egyik legjelentősebb központjában, Beregszászon járt stábunk szerdán. Idén hatodik alkalommal sütjük meg a Kárpát-medence kenyerét, melynek összetevői az előző évekhez hasonlóan a Trianonban elcsatolt területekről érkeznek. Beregszászról a kenyér megsütéséhez szükséges vizet hoztuk.
Kárpátalja magyarlakta területeinek egyik legjelentősebb központjában, Beregszászon járt stábunk szerdán. Idén hatodik alkalommal sütjük meg a Kárpát-medence kenyerét, melynek összetevői az előző évekhez hasonlóan a Trianonban elcsatolt területekről érkeznek. Beregszászról a kenyér megsütéséhez szükséges vizet hoztuk. Az előzőekhez hasonlóan ebben az évben is Kézi László pékmester képviseli majd augusztus 19-e és 20-a között Szolnokon a Kárpát-medence Kenyere programon. Idén 300 kilogrammos kenyeret sütnek majd a Művésztelep kemencéjében az anyaországi és az elcsatolt területek mesterei. Az elmúlt évekhez hasonlóan a Szolnok TV stábja Beregszászra is küld egy 60 kilogrammos kenyeret az ottani ünnepségre.