Kárász nap Tiszaderzsen

Ismét Kárász napot tartottak Tiszaderzsen szombaton. A több ezer embert vonzó fesztiválnak nem kedvezett a csapadékos és hűvös időjárás, viszont a rossz idő ellenére így is sokan kóstolták meg a Tisza-parti sült kárászt.

Nyolcadik alkalommal rendezték meg a Kárász napot Tiszaderzsen. A fesztiválon összesen háromszáz kilogramm halat sütöttek, vagy főztek meg szombaton. A rendezvény középpontjában a tiszai hal, és a Hungarikumok előszobájába, a Nemzeti Értéktárba nemrég bekerült tiszai halászlé állt. A fesztivállal, illetve az ahhoz hasonló rendezvényekkel a kormány célja az, hogy népszerűsítsék és tovább növeljék a hazai halfogyasztást – mondta Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter.

Előző Több mint 40 versenyző indult Alfa-Zilahi Autoglas Kupán
Következő Gázfogadó állomást is veszélyeztetett a belvíz Kengyelen

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás