Töklecsótól a bodagig könyvbemutató

Töklecsótól a bodagig. Ma mutatták be azt a kiadványt, amely összegyűjtötte a cigány ételek receptjeit Szolnokról és környékéről. A szerkesztő Csányi Sándor több családnál is vendégeskedett, az ételek elkészítésének módját a tapasztalatok alapján írta le.

Előző Tisza együttműködés aláírás
Következő Változások az EU-ban és kockázatok, fenyegetések 2030-ig-előadás a Hozam Klubban

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás