Termelőtől a fogyasztóig. A helyi termékek népszerűsítéséről, a védjegyek jelentőségéről rendeztek délelőtt szakmai fórumot az Aba- Novák Agóra Kulturális Központban. Mint elhangzott- van olyan település a megyében, ahol az iskolai konyhában már szinte csak helyben előállított nyersanyagot dolgoznak fel.
Ezek is érdekelhetik
Mezőgazdasági körkép
A kedvező időjárási feltételek mellett a fejlett technológia és a szakszeerű eljárások is hozzájárultak ahhoz, hogy 2016-ban JNSZ megyében az...
Szilveszteri programok a Kossuth téren
Több mint fél éve készül a Szolnoki Sportcentrum az év utolsó szabadtéri rendezvényére. Az elmaradhatatlan éjféli tűzijáték mellett idén is...
Pirotechnikus oktatatta a vásárlókat
Megelőzhető a tűzijáték baleset. A szilveszterre vásárolt pirotechnikai termékeket sokan még mindig nem tudják pontosan használni. Ezért szerveztek Szolnokon egy...
24 családot segít Szandaszőlősön a szünidei étkeztetés
Harmadik alkalommal osztanak ételt a Szandaszőlősi Általános Iskolában. A városrészben júniusban indult az a szociális étkeztetés, melynek köszönhetően a téli...
Telt ház a hajléktalanszállón
Telt házzal működik a Tószegi úti hajléktalan szálló és a Prizma úti nappali melegedő. A korai hideg időjárás miatt a...
Előszilveszteri előzetes
Kívánságműsor, telefonos játék, sztárvendégek, jóslás várja a nézőket pénteken a Szolnok Tv előszilveszteri műsorában. A 17 órától egészen éjfélig tartó...