Helyi termék konferencia

Termelőtől a fogyasztóig. A helyi termékek népszerűsítéséről, a védjegyek jelentőségéről rendeztek délelőtt szakmai fórumot az Aba- Novák Agóra Kulturális Központban. Mint elhangzott- van olyan település a megyében, ahol az iskolai konyhában már szinte csak helyben előállított nyersanyagot dolgoznak fel.

Előző Sószobát avattak a Családok Átmeneti Otthonában
Következő Vádemelés előtt a luxusautó-tolvajok

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás