Tallinn-Alcsi Családi Nap

Ez volt a tizenegyedik. A Tallin és az Alcsi városrész lakóit összehívó népszerű családi nap az elmúlt esős évek után ezúttal napsütéssel, és a megszokott színes programkínálattal, népszerű főzőversennyel is várta az ott élőket. Főzőverseny, gyermekprogramok, kirakodóvásár, minden ami egy kellemes naphoz kell. A Tallinn-Alcsi családi napra 11. alkalommal hívták az itt élőket. Molnár Zsolt:-” Mi beneveztünk a főzőversenyre úgyhogy az egész napot itt töltöttük, de e mellett a gyerekműsorok is nagyon jók, meg igazából mindenki beszélget a másikkal és egy kicsit összehozza a társaságot. “A főzőversenyen a legjobb étel címet egy túrós csuszával megbolondított zelleres kakaspörkölt nyerte el. Nagy Zoltán:-” Reggel fél 7-től főztük délután 1-ig. Semmi különlegesség nem volt benne csak a túrós csusza, baconba volt becsavarva, csőben sült túrós csusza. “A 2. helyezett hagyományos étel volt. Rácz Sándorné: -” Én toroskáposztát főztem , ami azt jelenti, hogy mindent én készítettem, a káposztát és savanyítottam, a tölteléket is.” Legtöbben gyerekekkel, unokákkal érkeztek. A tűzoltóautó, sergő, az ugráló és az arcfestés is népszerű volt. Szalay Ferenc polgármester:-” Mondhatjuk, hogy fiatalodó városrész, egyre több ember költözik ide ki, biztos vagyok benne, hogy jól szeretné egyszer-egyszer magát érezni így együtt. Hogy lehessen beszélgetni a hétköznapokról, örömökről bánatokról és az sem mindegy, hogy lássák, hogyan és miként fejlődik ez a része a városnak. “Sokakat a kulturális programok vonzottak. Az eseményen minden korosztály megtalálta a számára legvonzóbb programot, ezért is volt tele a tér reggeltől estig a 11. Tallinn-Alcsi Családi Napon.
 

Előző Időarányosan érkeznek a helyi iparűzési adó bevételek.
Következő 100 esztendős Csák Imréné Varga Mária

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás