XV. Roma Hagyományőrző Ételek Főzőversenye

Tyúkbelsőség sült tésztával, csülkös pacal, hagymafőzelék, tökös pörkölt – többek között ezeket a tradicionális roma ételeket is megkóstolhatták az érdeklődők a XV. Roma Hagyományőrző Ételek Főzőversenyén. A program célja a cigány nyelvi-, és kulturális és gasztronómiai értékek bemutatása, és a kultúrák közötti párbeszéd előmozdítása.

Előző Nyári véradókampány
Következő Népi Játszótér a Tiszai Hajósok terén

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás