Húsvéti kalács

Ki sósan, ki édesen szereti, de mindenképpen az asztalra kerül húsvétkor a kalács. A vajjal készült édes kalács tormával és sonkával, retekkel, zöld hagymával is finom. A kalács több mint hatszáz éve a parasztkonyha egyik legkedveltebb étele. Ennek a retró kalácsnak szinte minden ünnepen volt a helye az asztalon: húsvét karácsony, lakodalom – mindig gyorsan elfogyott.
 

Előző Az élet jelképe
Következő Piac húsvét előtt

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás