Dunszt fesztivál és Nagy Befőzés

Nagyanyáink üstben főtt házi lekvárjait is megkóstolhatták azok, akik ellátogattak a nagykörűi Nagy Befőzésre szombaton. A településen minden ősszel megrendezik a helyben termelt finomságok kamrába kerülését, tartósítását bemutató programot. Vasárnap pedig Szolnokon rántották le a leplet a teli kamra titkáról, a Dunszt fesztivál és a Vándorló Bográcsok társrendezvény keretében.

Előző Horgolt polipokkal a koraszülöttekért
Következő Diákpolgármesterek – szavazás

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás